Солонгос Тагтуритан-г хэрхэн хийх вэ?




Орц
1.Тахиа(1ш)
2.Төмс(Зш)
3. Лууван (1 том)

4. Бөөрөнхий сонгино (1 ш)
5. Ногоон сонгино (1 ш)

6. Саримс (2 хумс) /бяцалж хэрэглэнэ/
7. Элсэн чихэр (3 ц/х)
8. Хар перец (бага зэрэг)
9. Ус (1 л)
10. Давс (бага зэрэг)
11. Гучvжан (3 ц/х)
12. Гучvгару (1-2 ц/х)

Тагтуритан хийх аргачлал:
1. Тахианы махаа хvйтэн усаңд сайтар угаасны дараа 15-20 минут чанана.
2. Төмс болон луувангаа адил хэмжээтэй том хэрчиж буцалж буй шөлөндөө хийж буцалгана.
3. Таван минут орчмын дараа бөөрөнхий сонгино, ногоон сонгино, гучvжан, гучvгару, бяцалсан саримс, элсэн чихэр, хар перец, мөн бага зэргийн давс хийж сайтар хутгаад буцалгана.
4. Төмс, лууван болох хооронд шөл өтгөрч бага хэмжээтэй болсон байх ёстой.
5, Хэрэв та хүсвэл будаа агшаагаарай.
I'm reading: Солонгос Тагтуритан-г хэрхэн хийх вэ?Цааш нь жиргэх!


Responses

0 Respones to "Солонгос Тагтуритан-г хэрхэн хийх вэ?"

Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын эрх ашгийг хүндэтгэн үзнэ үү.
comment as хэсгээс Name/URL эсвэл Anonymous гэсэн сонголтыг сонгон сэтгэгдэл оруулвал хялбар байх болно. .
Хүндэтгэсэн: Hotula

 

Сүүлд нэмэгдсэн мэдээлэл

Дээш очих Copyright © 2010 | Platinum Theme Converted into Blogger Template by HackTutors